söndag 9 oktober 2011

Parmesansnurror

Perfekt drinktilltugg och läckert till ett glas bubbel.




c:a 40 snurror

3 smördegsplattor
2,5 dl riven parmesan
1-2 ägg

1. Tina smördegsplattorna och kavla ut med lite mjöl till 22-15 cm rektanglar.
2. Pensla plattorna med uppvispat ägg och strö på den rivna osten.
3. Rulla ihop som en rulltårta.
4. Lägg rullarna i kylen tills de ska gräddas.
5. Skär upp rullen i 1/2 cm tjocka skivor, lägg på bakplåtsklädd plåt.
6. Pensla med ägg och strö på lite flingsalt.
7. Grädda i 225-250 grader 10-12 minuter tills de fått fin färg.

2 kommentarer:

  1. Serveras dessa kalla eller varma?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tycker själv att de är allra godast lite ljumma. Lycka till!
      Gott nytt år!

      Radera